Om oss

Vi på Trigger-punkt.se vill med vår sida erbjuda er en bra information om vad triggerpunkter är, vem som kan drabbas, hur de känns och hur man kan behandla dem. Triggerpunkter kan finnas på alla delar av kroppen och de kan vara aktiva eller latenta. Ofta så känns dessa triggerpunkter olika beroende på vem som har fått dem, och vart i kroppen de sitter.

På denna sida, så tar vi dels upp en hel del fakta kring triggerpunkter, varför man får dem och hur man kan behandla dem. Det finns flera olika behandlingsmetoder dock är det så att massage och ischemisk kompression är de som är vanligast och enklast att göra.

Triggerpunkter är ett intressant ämne och det är även högaktuellt i dagsläget. Många som är intresserade av hälsa och träning har oftast bra koll på triggerpunktsmassage och oftast är det även så att de har ett behov av det.

Triggerpunkter kan påverka kroppen på många olika sätt och är det så att du kanske känner av smärta, i muskeln och andra symtom vi har skrivit om så kan det säkert vara triggerpunkter. Dock rekommenderar vi dig att söka professionell hjälp om du har stora besvär.